Mr. Wrong – Bay Yanlis – (2020) IMDb 7.1

A 2020-ban kezdődő Mr. Wrong című sorozatot eredetileg 29 részesre tervezték, de sajnos az alacsony nézettség szám miatt, amit Törökországban produlált a sorozatok le kellett állítaniuk a 14. rész után. Ettől függetlenül a Mr. Wrong nézői egyöntetűen imádták, mind magát a sorozatot, mind a főszereplő párost: Can Yaman és a Szulejman-ból vagy a Dolunay-ból ismert Özge Gürel.

Cselekmény

Özgür Atasoy (Can Yaman) egy nagyon gazdag, fiatal, jóképű férfi, aki étterem tulajdonos és aki rendkívül kicsapongó életet él, ami a szerelmi életetét illeti. Nagyon sokat kellett csalódnia a szerelemben és a nőkben, így a mélyebb párkapcsolatokat kizárja az életéből. Ezzel szemben Ezgi Inal (Özge Gürel) egy romantikus, cserfes fiatal lány, akit miután volt barátja Soner (Tayguy Sungar) átvert, elege lesz abból, hogy nem működnek a párkapcsolatai és úgy dönt, összeszedi magát és férjhez megy egy rendes férfihoz. Mivel úgy látja, hogy hóditásai sikertelenek, a tapasztalt Özgür-höz fordul, hogy adjon neki tanácsot, mutasson neki hódítási technikákat, hogy olyan férfit találhasson, aki nem fogja elhagyni őt. Cserébe beleegyezik, hogy elkíséri Özgürt a húga esküvőjére és eljátsza a barátnő szerepét, hogy segítsen Özgürnek megszabadulnia édesanyja bosszantó számonkéréseitől a házasságot és a családalapítást illetően. Kettejük között azonban, már nem csak megjátszott érzelmek kezdenek kialakulni.

Jelenet a Mr. Wrong-ból
Jelenet a Mr. Wrong-ból, Özge Gürel és Can Yaman

Szereplők

Can Yaman, mint Özgür Atasoy. Korábban már szerepeltek együtt a főszereplőnővel, a Dolunay című sorozatban, de ismerős lehet, az emlékezetes alakításáról, mint főszereplő az Erkenci Kus-ból is.

Özge Gürel, mint Ezgi Inal.

Soner, mint Tayguy Sungar.

Sarp Can Köroglu, mint Serdar Öztürk. Szerepel az új Szerelem van a levegőben című sorozatban, de ismerős lehet akár a Feriha-ból, vagy Tiltott gyümölcsből is.

Díjak

A sorozatot számos díjra jelölték ugyan, ami egy újabb elismerés a Mr. Wrong minőségére vonatkozóan, azonban, ahogy feljebb már említettük, sajnos a sorozatot ugyan 29 részre tervezték, de a 14 résszel zárták végül. Ettől függetlenül, megnézését továbbra is nagyon ajánljuk. Ha egy igazi modern, romantikus török sorozatra vágysz, akkor ezzel biztosan nem fogsz majd mellé.

Érdekességek

A sorozatot Törökországban, Isztambulban forgatták és ugyan a koronavírus járvány kitörése után 2020 Június 26-án jelent meg, a forgatás még azt megelőzően lement.

A sorozat epizódonként 2 óra 10 perc hosszú, de a legtöbb helyen, ahol megtekinthető, ott a sorozatot általában kisebb részekre feldarabolva lehet megnézni.

Can Yaman és Özge Gürel a Mr. Wrong-ban már másdjára alakítanak együtt főszereplő párost romantikus sorozatban. A két színész között a rajngók szerették volna, ha több is lenne, mint szakmai kapcsolat, hiszen olyan jól mutattak együtt a filmvásznon is. Azonban ezután a sorozat után Can Yaman egy olasz lánnyal jött össze a való életben, akivel azóta együtt is vannak, Özge Gürellel pedig úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk megromlott erről azonban a színésznő nem akart nyilatkozni.

Ha érdekel nézd meg ajánlónk a

A sorozatból több rész megtekinthető magyar szinkronnal ezen a linken a Facebook-on.

Ha tetszett a Mr. Wrong, akkor mindenképpen ajánljuk Neked:

Dolunay

Ahogy fentebb már töbször említettük, a Dolunay a másik romantikus sorozat, ahol Can Yaman és a Özge Gürel egy párt alakítottak már. Ahogy a Mr. Wrongban, úgy a Dolunay-ban is remek párost alkotnak. A kettejük közötti dinamika, ahogy izzik a levegő, nem véletlenül gondolkoztatott el sok nézőt arról, vajon e két színész között van-e valamilyen romantikus kapcsolat a való életben is. a Dolunay-ról írt összefoglalónkat itt olvashatod majd:

Neked hogy tetszett a Mr. Wrong? Írd meg kommentben a véleményed a cikk alatt.