A képhez tartozó alt jellemző üres; image-300x192.png a fájlnév
Neslihan Atagül Doğulu

A legelső török sorozat, amit láttam az a Fekete szerelem (Kara Sevda), volt. Neslihan Atagül Doğulu felejthetetlen átéléssel alakította a főszereplőt Nihan Soyderét.
Neslihan 2019-ben egy újabb főszerepet kapott A Nagykövet lánya (Sefirin Kizi) című sorozatban.
Ebben az új történetben Neslihan Narét alakítja, egy gyönyörű nőt, aki beleszeretett Sancarba, egy szerény asztalos fiába. A Nare nagyon erős női karakter, szinte az egész világon élt, sokféle nyelvet beszél, szeretetteljes, egész életét kislányának szenteli. A sorozat szemet gyönyörködtetően szép török ​​tájakon játszódik. A híres izmiri filmfesztiválon a legjobb sorozat díját kapta.

Neslihan a napokban nyilatkozott az új sorozata kapcsán, hiszen számos országban elkezdték vetíteni a Nagykövet lányát. Ennek apropóján néhány új információt árult el magáról.
A színésznő 8 éves korában döntött úgy, hogy színész lesz. Egy nap, apájával filmet néztek a tévében és Neslihan azt mondta az apjának -Színésznő szeretnék lenni- Az apja Megsimogatta a fejét és azt mondta- Az leszel lányom.
Neslihan tényleg komolyan gondolta a tervét, 13 évesen rájött a szorító érzés, hogy le van maradva nagyszabású tervével. Gyorsan egyedül talált egy ügynökséget felhívta őket majd lelkesen odament anyához és azt mondtam
– Anya, színésznő leszek. Kélek vigyél el, ahhoz az ügynökséghez- Anyukája mindig is bízott lányában és támogatta mindenben. El is mentek az ügynökséghez, és ezt követően a karrierje eljutott odáig, hogy ma egyik legnépszerűbb színésznő. Instagramon közel 11,7 millión követik mindennapjait. Hangja egy globális nyitott ajtót is képvisel, amely nemcsak a nők hatalmát mozdítja elő, hanem a művészet révén legitimálja őket.

Amikor megkérdezték őt, hogy milyennek látja magamat, hogyan látja sikereit, ezt felelte -Elszánt vagyok. Mindig mindent megteszek, hogy utána járjak azoknak a dolgoknak, amelyekben hiszek. Nem vagyok eredményorientált. Általában folyamatorientált vagyok, mert a siker számomra az az erőfeszítés, amelyet a cél érdekében tehetek. Mindig követem azokat a dolgokat, amelyekben hiszek, megpróbálom az életbe bevonzani, azokat a dolgokat, amelyeket érzek vagy várok, tudom, hogy mindig van remény. Célom, hogy jó színésznő legyek, mindig fejlesszem magam és jó ember legyek.

A színésznő 2016-ban, 24 évesen házasságot kötött Kadir Doğulu-val, aki szintén híres színész. Fatih Harbiye forgatásán ismerkedtetek meg. Neslihan így vélekedik párjáról- Mindketten szerelmesek és barátok vagyunk. Mindketten ugyanazokra a dolgokra támaszkodunk, és azt hiszem, ez valami igazán értékes dolog. Néha szavakkal beszélgetünk, néha csendben kijövünk. Tiszteljük egymás terét. Látjuk, halljuk és ismerjük egymást, és legfőképpen tudjuk és elfogadjuk, hogy mindketten emberek vagyunk. Próbáljuk egymást fejleszteni, miközben fontos a saját magunk fejlesztése is.

Neslihan nemrég belevágott egy új projektbe létrehozott egy online platformot Hadsiz néven. A had jelentése határ a hadsiz viszont azt jelenti határtalan. Neslihan és csapata olyan kérdéseket feszegetnek, hogy miért vannak határok mi célt szolgálnak? Határok emberek között, határok városok, országok között. Továbbá olyan emberekkel beszélgetnek, akiktől inspirálódhatunk és korlátaikat ledöntve értek el valamit. Az egész csapat szinte önkéntesként dolgozik, és nagy hangsúlyt fektetnek a konszenzusra. Törökül és angolul is elérhető.

Ha tetszett a bemutatónk A Nagykövet lánya című sorozatról és szeretnél még Neslihan Atagülről olvasni, akkor mindenképpen olvasd el ezt az írásunkat is: 4 gyönyörűszép pillanatkép, amely Neslihan Atagül és Kadir Doğulu szerelmüket bemutatja.