Szeptember van, lassan itt az őszi idő, a kevesebb napfény és a több eső, de a borúsabb napok nem kell, hogy elvegyék a jókedvünket, hiszen megadják a tökéletes hangulatot, hogy egy forró tea, és egy kis nasi mellett végre nyugalmasan végignézhessük 2021 legjobb török sorozatait. Ehhez készítettünk nektek egy listát, hogy könnyebb legyen a döntés, mit is nézzetek meg először. Következzen a lista a 10 új török sorozat 2021 összeállításáról, melyeket látnotok kell:

10. Kalp Yarasi

Ferit egy befolyásos Antakya-i család leszármazottja és a családi örökség várományosa, aki épp házasságra készül egy másik nagy vagyonú és szintén befolyásos helyi család a Varoglu család leányával, kit családja választott neki, szembesül vele, a ténnyel, hogy a házasság a két család közötti régre visszanyúló konfliktus kezeléseként jönne létre. Eközben Ayse-t, egy Isztambuli lányt, aki erőfeszítéseinek köszönhetően egy önálló, független nő lett, összesodorja az élet Ferit-el. Hamar egy bonyolult házassági játszmában találják magukat. Antakya városának története a civilizáció kezdetéhez nyúlik vissza, most azonban egy igazi szerelmi történet helyszínévé válik, mely próbára teszi a barátságot a szerelemmel, a múltat a jövővel, a szenvedélyt a türelemmel szemben.

Kalp Yarasi - 10. legjobb 2021-es sorozat
Kalp Yarasi – 2021

9. Ankara

Ha láttad esetleg a Çukur című sorozatot, akkor tudod, hogy milyen egy izgalmas akcióval teli török thriller sorozat. Ez a sorozat állítólag a Çukur színvonalát hozza minőségben, akcióban és izgalomban egyaránt.

A történetről röviden: A Török Nemzeti Hírszerzés tagjai mindig készek, hogy törökország ellenségeit likvidálják.

A sorozat idén Márciusban kezdődött és olyan sztárok játszanak benne, mint Caglar Ertugrul, vagy Deniz Baysal. Az első évad befejeződött, a második érkezéséről még nincs hír, de addig is van lehetőség bepótolni a kimaradt részeket.

Ankara - 9. legjobb 2021-es török sorozat
Ankara – 2021

8. Üç Kurus (Három cent)

A sorozat három régi barátról szól, akiknek az élet nagyon különböző sorsot szánt. Az egyikük fegyverkereskedő, a másikuk rendőr tiszt, a harmadik pedig börtön töltelék lett. Most újra találkoznak a véletlennek köszönhetően, a találkozás pedig tele van izgalmakkal, kalanddal és akcióval.
Októberben mutatják be először törökországban, így egy darabig még várnunk kell, amíg bármilyen más nyelven megjelenne, illetve számunkra is elérhetővé válna. Mindenesetre egy nagyon izgalmasnak igérkező krimi sorozatnak nézünk elébe, tele drámával és akcióval.

Üç Kurus (Három cent) - 8. legjobb 2021-es török sorozat
Üç Kurus – 2021

7. Barbarossa: A Földközi-tenger kardja (Barbaroslar: Akdeniz’in Kilici)

Kosztümös, háborús sorozat, melynek első részét Szeptember 16.-án vetítették Törökországban. Egy darabig még várni kell a Magyarországi vetítésre, de a feliratos verzió elképzelhető, hogy hamarosan elérhetővé válik. A lista frissülni fog majd, a sorozat elérhetőségével, amint valamelyik videómegosztó platformra felkerül feliratosan.

A történetről röviden: A sorozat a négy Barbadossa fivérről szól: Hayreddin Barbarossáról, Oruc Reis-ről, Ishak-ról és Ilyas, akik az Oszmán birodalom uralmát biztosítják a Földközi-tengeren.

Barbarossa: A Földközi-tenger kardja - 7. legjobb 2021-es török sorozat
Barbarossa: A Földközi-tenger kardja 2021 Szeptember 16-tól Törökországban

6. Gibi

Yilmaz és Ilkkan két jóbarát, akik folyamatosan veszekednek valamin. A legjelegzetesebb vonásuk, hogy mindig képesek valami olyat csinálni, amivel egymás életét a feje tetejére tudják állítani.

Idén Januárban kezdték el vetíteni a Török TV csatornákon, eddig 12 rész készült belőle. Ha szeretnél nézni a sok dráma, romantika és akció között egy kis üdítő humort, akkor ezt a vígjáték sorozatot neked ajánljuk.

Gibi - 6. legjobb 2021-es török sorozat
Gibi – 2021 Januártól a Török TV csatornákon

5. Marasli

2021 Január 11-én mutatták be a Burak Denis és Alina Boz (Fogd a Kezem!) főszereplésével készült dráma sorozat. Az első évad nemrég ért véget – 26 rész után, és biztosra vehető, hogy lesz második évad is belőle.

A történetről:

Marasli (Burak Denis), élete teljesen megváltozik miután kislányát lelövik. Veterán katonaként könyvesboltot nyit. Egy nap a gyönyörű Mahur (Alina Boz) lép be a könyvesbolt ajtaján és úgy alakul, hogy ugyanezen a napon a lány akaratán kívül belekerül egy majdnem halálos konfliktusba, de Marasli megmenti az életét. Onnantól sorsuk összeköti őket.

Marasli - 5. legjobb 2021-es török sorozat
Marasli 2021 – Burak Denis és Alina Boz főszereplésével

4. Bir Ada Masali (Be my Sunshine)

A történet két nagyon ellentétes karakter véletlen találkozásáról szól egy szigeten, melyhez mindkettejüket más vezetett. Haziran (Ayça Aysin Turan) egy városi üzletasszony, határozott és makacs, megvan mindenről a saját elképzelése csak látogatóba jön a szigetre, míg Poyraz (Alp Navruz) a helyes, segítőkész fiatal férfi a szigeten él. Kettejük szélsőségesen eltérő karaktere és a semmiben egyet nem értésük a találkozásuk után megmagyarázhatatlan, erős vonzalmat alakít ki bennük egymás felé.

Jelenleg is fut még az első évad, aki látott már részt belőle az nagyrészt imádta. A történet könnyen be tudja húzni az ember figyelmét. A dráma és a vígjáték határán, a viccesebb jelenetektől, a drámaibb érzelmeken át, a romantikáig mindent megtalálsz benne.

Bir Ada Masali (Be my Sunshine) - 4. legjobb 2021-es török sorozat
Bir Ada Masali 2021 egyik legjobbra értékelt és legizgalmasabb sorozata

3. Ilk Ve Son

Deniz és Baris története, mely tíz évet ölel fel megismerkedésüktől – a 20-as éveikben a 10 évvel későbbi válásukig. Kapcsolatuk néha napos, néha borús, néha pedig viharos oldaláról; egyszer elképzelhető, másszor képtelen helyzetekről a házasságukban.

Denis szerepében Özge Özpirinçci, míg Baris szerepében Salih Bademci. A sorozatot kevesebb, mint egy hónapja, vagyis idén (2021) Szeptemberében kezdték el játszani. Ez nem egy könnyed darab, így mindenképpen érdemes a megfelelő lelki állapotban nézni.

Ilk Ve Son - 3. legjobb 2021-es török sorozat
Ilk Ve Son 2021 – Deniz és Baris kapcsolatának története

2. Ask mantik intikam

Esra (Burcu Özberk) felszolgálóként dolgozik egy étteremben, de egy nap megunja, hogy így éli életét és elhatározza, hogy férjehez megy valakihez, akinek van egzisztenciája. Ozanra (Ilhan Sen) esik a választása, aki mérnökként dolgozik. A lány miután nem azt kapta a házasságtól, amire számított a válás melett dönt. Ozan a válást követően egy Software gyártó céget nyit és nagyon meggazdagszik. A véletlen folytán Esra pedig pont ennél a cégnél kap állást.

Burcu Özberk és Ilhan Sen főszereplésével egy nagyon izgalmas romantikus vígjáték.

Ask mantik intikam - 2. legjobb 2021-es török sorozat
Ask Mantik Intikam 2021 – romantikus vígjáték a javából – szerelem és taktika.

1. Baht Zamani

Ada (Cemre Baysel) olyan nők között nőtt fel, akik abban hisznek, hogy akkor lehetnek boldogok, ha az első férfivel, akibe beleszeretnek összeházasodhatnak, akiknek pedig ez nem sikerül a sorsa elátkozott. Ada-t azonban első szerelme Rüzgar (Idris Nebi Taskan) elhagyja. Miközben Ada azért küzd, hogy visszaszerezze Rüzgar-t találkozik Boraval (Aytaç Sasmaz), a találkozás pedig teljesen felkavarja a lányt, mert a szerelem és a sors közötti választást állítja elé.

Idén úgy tűnik, hogy a romantika, komédia és dráma kategóriában ez a sorozat igérkezik a legjobb választásnak.

Baht Zamani - 1. legjobb 2021-es török sorozat
Baht Zamani 2021 – Ada választása sors és szerelem között.

Készítettünk egy listát a 10 legjobb romantikus sorozatról is, amit ide kattintva olvashatsz: A 10 Legnépszerűbb romantikus török sorozat

Mit gondolsz az összeállításunkról? Melyek láttad ezek közül? Írd meg nekünk kommentben.

2 hozzászólás
comments user
Lakatosova Bianka

Szia

comments user
Vicickó Lászlóné Katalin

Én a Sila sors hatalma cimü filmet szeretném már nincsen fent minden rész magyar felirattal a többi törökül van.

Hozzászólás

© 2019-2022 toroksorozatok.hu