A most 26 éves Feyza Civelek a napokban látványos fogyásával került a címlapokra.

Ennek kapcsán nyilatkozott az újságoknak, de a fogyás mellett néhány érdekes dolgot is elárult magáról.

A színésznő jelenleg egy híres török egyetemen tanul színészetet.

Gyerekkora óta csak is kizárólag színművész akart lenni, ahogy felcseperedett a szakma iránti belső tűz sosem csökkent, sőt inkább egyre nőtt és nőtt. Miden tőle telhetőt megtett és megtesz, hogy egyre jobb legyen hosszú ideig színészi órákat vettem a New York-i Boston Academy és a New York Schools-ban.

Feyza nagy változáson ment keresztül, hogy szerepet kaphasson „Sol Yanım” neveztű újonnan induló sorozatban, rögtön le kellett dobnia magáról 2,5 hónap alatt 20 kg-ot. 78 kilóról 58 kilóra csökkent a súlya. Magassága mindössze 160 cm.  A lapoknak így nyilatkozott „Amikor lefogytam, úgy éreztem, hogy visszatérek önmagamhoz, és visszatért az önbizalmam.”

A nagy fogyásról annyit árult el, hogy táplálkozási szakember segített neki a nagy átalakulásban. A sportot élete részévé vált, ami már fél siker, de ami még szintén fontos volt a cél elérésében, hogy agyban döntötte el a változást.

Ferihában Lara és a színésznő nem áll egymástól távol, mikor megkérdezték tőle, hogy  ha nem letett volna színész mi volna a szakmája azt felelte, hogy állatorvos, hiszen az állatok rendkívül sok szeretetet tudnak adni az embereknek és szívesen segítene beteg állatokon.

Ha érdekelnek még a török sorozatok sztárjairól szóló híreink, akkor olvass bele ebbe az írásunkba is: Burak Özçivit hatalmas meglepetéssel készült fiának, illetve a sztárok menüpont alatt követheted nyomon a sztárokkal kapcsolatos aktuális újdonságokat.

Mit gondoltok Feyza Civelek alakításáról a Feriha című sorozatban és hol máshol láttátok még játszani őt? Írjátok meg nekünk kommentben a cikk alatt.