Burak Özçivit a tegnapi napon megosztott két videót a közösségi médiában, ahogy kisfiával egy lovardában lovagolnak és közösen etetik a lovakat. A videókat egy óra alatt több, mint 500 ezren látták.

A színész a videó alá a következőt írta:

Szezon előtti taktikák Karim-tól“.

Burak egyébként a Kurulus: Osman című sorozatban játszik jelenleg Osman Bey szerepében, amiben rendszeresen kell lovagolnia. A forgatás helyszínéhez közel található lovardában készültek a videók is.

Itt pedig:

Valóban igaz, hogy a családunk szeretetben él“.

A videón tényleg úgy tűnik, hogy egy boldog családot látunk. Karim a kisfiú nagyon élvezi a lovaglást, a színész kislánya pedig szemmel láthatóan le van nyűgözve a lovaktól.

Burak Özçivit-ről lehetett tudni, hogy családja nagyon fontos számára. Mivel felesége is színész, sokat vannak távol otthonról mindketten, de ahogy a videókon is látszik, ahelyett, hogy a gyerekeket otthon hagynák, inkább magukkal viszik és így élnek teljes és boldog családi életet.

Ha érdekelnek még a török sorozatok sztárjairól szóló híreink, akkor olvass bele ebbe az írásunkba is: Emlékeztek még Larára a Ferihából?, illetve a sztárok és a hírek menüpont alatt követheted nyomon a sztárokkal kapcsolatos aktuális újdonságokat.

Burak Özçivit alakításai közül melyik tetszett nektek a legjobban? Írjátok meg nekünk kommentben a cikk alatt.