Erkenci kus
Főszereplő páros: Demet Ozdemir és Can Yaman

A magyarok által egyik legkedveltebb sorozat, legjobb szereplőpárossal és ráadásul a csodálatos Isztambulban játszódik. De lássuk is a rövid kedvcsinálót a sorozathoz.

(Demet Ozdemir) azaz Sanem egy boldog és életvidám nő, aki egy élelmiszerboltban dolgozik eladóként. Reggelente korán felkel majd kinyitja az üzletet és várja a vásásrókat. Mondhatni meg van elégedve sorsával. Munka után pedig saját álomvilágába merül és arról álmodozik, hogy egy nap befejezi regényét és író lesz.

Sanem nyugodt és akadálymenetes élete egyszer csak teljesen megváltozik. A főszereplő anyja ugyanis fejébe veszi, hogy vagy férjhez adja a lányát vagy a leány talál magának egy rendes irodai állást, mint ahogy nővére is tette. Ha ez a jóravaló munka nem jönne össze akkor a szülők áldásukat adják egy elrendezett házasságra. Muzaffer(Cihan Ercan), aki mindig Sanem után koslat egy jó ideje szerelmes a lányba és bizony régóta komoly szándékai és  tervei vannak, csakhogy Sanem inkább szabadulna tőle.

A lány szerencséjére talál munkát egy reklámcégnél, ahol testvére Leyla (Oznur Serceler) dolgozik.

Mivel Sanemnek nincs használható végzettsége, így az irodában egyszerűbb ügyintézési feladatokat kap.

A lány próbál lépést tartani a követelményekkel, de sokszor sikertelenül. A cég tulajdonosa nyugdíjba megy és a fia (Can Yaman) lesz az új vezető. Can egy világlátott ember, sármos és egy tehetséges fotós. Nem különösen szereti a nyüzsgő városi életet szabadság szerető, így korábban már elhagyta a családi vállalkozást és kedve szerint élt.

Mikor Can megtudja, hogy édesapjának egészségügyi problémája van, azért, hogy apját tehermentesítse a családi céget újra elkezdi irányítani. Így vissza is költözik Isztambulba.  

Emrének (Birand Tunca) Can öccsének abszolút nem tetszik az új helyzet, irigy, hogy bátya lett a cégvezető. Emre sokat dolgozott a cég sikereiért, haladásáért és ezáltal úgy gondolja, hogy ő sokkal jobban megérdemelné a legmagasabb pozíciót, mint Can, aki ez idő alatt csak utazgatott és kicsit sem volt ráfeszülve a cég minden napos kihívásaira.  Emre teljesen összeomlik amikor megtudja, hogy az édesapja nem neki szánja a legnemesebb pozíciót. Tervet készít, hogyan buktathatná meg testvérét és ezáltal hogyan venné át ő a vezetést.

Can és Sanem összetalálkoznak a munkahelyen 🙂 . A férfinak tetszik a nő szépsége és természetessége megbízik benne hiszen Sanem nem rég kezdett el dolgozni, így nem lehet beépített ember, aki figyelné és nyomozna utána. Azonban a nő elkezd Emrének segíteni, nem tud semmit a titkos összeesküvésről.

Erkenci Kuş nagyon közkedvelt sorozat a világ számos pontján vetítik.

Az IMDB 10-ből 7.4 pontot kapott, ami nagyon jónak számít. Pantene Golden Butterfly Awards-on elnyerte a legjobb romantikus vígjáték sorozat díját.

Szereplők

Sanem (Demet Ozdemir): Sanem vidám, cserfes természetes nő. Élete álma, hogy írjon egy könyvet Azért, hogy egy esetleges elrendezett házasságot elkerülje és ne kelljen hozzá mennie a  szülei által kinézett férfihoz, egy reklámcégnél kezd el dolgozni, ahol megismerkedik Cannal.

Can (Can Yaman): Can egy sármos, szabadlelkű fényképész, aki sokat utazik  és csodálatos fényképeket készít. Amikor édesapja megbetegszik átveszi a családi vállalat irányítását.

Leyla (Oznur Serceler): Leyla Sanem nővére. Határozott és ambiciózus nő. Emrének az asszisztense Egyszer szeretne majd sikeres üzletasszony lenni.

Emre (Birand Tunca): Emre Can öccse. Apja cégnél dolgozik. A cég vezetője szeretne lenni, miután édesapja nyugdíjba vonul.

Ha érdekel nézd meg ajánlónk a

A sorozatot szinkronizálva YouTubon találhatod meg:

https://www.youtube.com/watch?v=VLsONGneH8w&list=PLvqqALjHJQJWBROdUwS9YC3D3VKb-AK7u

Neked hogy tetszett a sorozat? Írd meg kommentben a véleményed a cikk alatt.

Hozzászólás

© 2019-2022 toroksorozatok.hu