Burak Özcivit, akit nem csak Törökországban, de a világ számos részén ismernek és szeretnek, többek között olyan szerepei miatt, mint a Kara Sevda vagy a Kurulus: Osman, itthon is a nézők kedvence. Nagy ismerettsége ellenére vannak érdekességek, melyeket kevesen tudnak a róla. Következzen néhány érdekesség a tehetséges sorozat színészről.

Burak Öczivit
Kép Burak Özcivitről Forrás: IMDb

1. Modellkarrier:

Mielőtt belépett volna a színészet világába, Özcivit modellként kezdte pályafutását. Különféle divatbemutatókon vett részt, és számos reklámkampányban szerepelt. Feltűnően jó megjelenése és karizmatikus személyisége egyhamar keresett modellé tette Törökországban.

2. Burak Özcivit a Sokoldalú művész:

A színészet és a modellkedés mellett Burak Özcivit képzett festő is. Szenvedélye a művészet, és több kiállításon is bemutatta már festményeit. Művészi tehetsége kiemeli sokszínű kreativitását és az önkifejezés különféle formái iránti elkötelezettségét.

3. Jótékonysági munka:

A képernyőn elért sikerén túl Burak Özcivit aktívan részt vesz jótékonysági törekvésekben. Különféle jótékonysági szervezeteket és társadalmi kezdeményezéseket támogat Törökországban. 2020-ban egyesítette erőit az UNICEF-fel, hogy felhívja a figyelmet az oktatás fontosságára, és hozzájáruljon a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásához.

4. Burak Özcivit a Zenei tehetség:

Özcivit színész és festő beállítottsága mellett zenei tehetséggel is bír. Szenvedélye a gitározás, és gyakran oszt meg részleteket zenei előadásaiból a közösségi médiában. Művészi sokoldalúsága túlmutat a színészet és a festészet területein, amivel inkább kiegészíti azokat, mint, hogy más képességei rovására menne.

5. Családi kapcsolatok:

Burak Özcivit olyan családból származik, amely szorosan kötődik a szórakoztatóiparhoz. Édesapja, Cengiz Özcivit színházi színész, édesanyja, Betül Özcivit háziasszony. Két húga is van, Ebrar és Alara. Családi kapcsolatai ellenére Özcivit saját magának köszönheti otthoni és nemzetközi filmes sikereit.

+1 Harcművészeti szakértő:

Burak a harcművészetekben is jártas. Sokat edzett kickboxban, és állítolag igen ügyes is benne. A harcművészetek iránti elkötelezettsége nemcsak mélységet ad a képernyőn megjelenő akciójeleneteinek, hanem megmutatja elkötelezettségét a fizikai erőnlét és a fegyelem iránt.

Ha szeretnétek még olvasni érdekességeket a török sorozatok színészeiről, akkor írjátok meg kommentben, hogy melyik színész vagy színésznő legyen a következő akíről írjunk.