Törökország leghíresebb álompárja most ünnepelte nyáron ötödik házassági évfordulóját.
A toroksorozatok.hu elhozta nektek a pár (Neslihan Atagül és Kadir Doğulu) házas életének legaranyosabb, legmeghittebb közös képeit, pillanatait.

Neslihan Atagül és Kadir Doğulu  2013-ban találkoztak a Faith Harbiye (Fatihból Harbiyébe) forgatásán, szerelem volt első látásra és 2016. július 8-án házasodtak össze. Egy korábbi interjúban a feleség kifejtette milyen nagy harmóniában élnek, szeretetben, szinte szavak nélkül megértik egymást. Noha pár a forgatások miatt sokat vannak egymástól távol, fontos a közös fejlődés is a feleség kezdeményezésére létre hoztak egy online tér a neve Hadsiz, ahol tartalmas beszélgetéseket folytatnak művészekkel, közéleti személyekkel.

Egymásra találásuk sorozatát mindenképpen tekintsétek meg.

Kadir Doğulu, Neslihan Atagül és Yunus Emre Yildirimer

Egy kis ízelítő sorozatból:

Neriman (Neslihan Atagul) egy fiatal lány, aki Isztambul Fatih régiójában él édesapjával és annak testérével. A lány a családjától konzervatív neveltetést kapott. Soha nem megy el sehova, apja és nagynénje engedélye nélkül, nem vesz fel modern, divatos vagy akár kihívó ruhákat sem. A lány az álmait a rajzban fejezi ki.
A főszereplő rajzoláson kívül idejét gyermekkori szerelmével, Sinasival (Yunus Emre Yildirimer) tölti. Sinasi tradicionális török ​​zene szakos egyetemi hallgató, ahogy vége van az óráknak rohan Nerimanhoz.


A lány egysíkúnak látja az életét, szeretné látni Isztambul másik oldalát, szabadabb, izgalmasabb részét, ahol még sosem járt. Egy napon merő véletlenből összetalálkozik unokatestvéréhez, Pelinnel (Dilara Oztunc), aki gazdag környéken él, szabadosabb értékekkel bír. Pelin tisztában van azzal, hogy Nerimant visszahúzódó, konzervatív értékekkel rendelkező lány, aki ráadásul még éjszaka se mehet sehova, de azért Pelin meghívja unokatestvérét a partira.


Neriman el szeretne menni a buliba, de tudja, hogy ez képtelenség. Az édesapja soha nem fogja elengedni, Sinasi se. Neriman vágyott arra, hogy valami újat lásson és az is eszébe jutott, hogy, ha Sinasival összeházasodna, nem lenne majd esélye, hogy lássa Isztambul izgalmasabb arcát. A lágy eldönti, hogy titokban elmegy arra az összejövetelre. Az egyik legjobb barátnője segítségével Neriman lélegzetelállítóan szép Hamupipőkévé változik át.

A partin a hívatlan vendéget mindenki megcsodálja, ártatlan és kedves kisugárzásával vonzza az emberek figyelmét, tekintetét. Macit (Kadir Dogulu), aki gazdag és jóképű fiatal ember, szintén feltámad érdeklődése Neriman iránt és elhívja hajókázni.

A történet a keleti és a nyugati eszmét mutatja be Neriman szemszögéből.
A sorozatban Fatih régió a keleti (konzervatív és hagyományos) életmódot képviseli, míg a Harbiye régió a nyugati dinamikus, modern életmódot.
Vajon Neriman megelégszik a konzervatív életével, ahová született és a gyermekkori szerelmét választja és ez által szokásos hétköznapi életet fogja élni?

A Fatih Harbiye tévésorozat a Peyami Safa azonos nevű híres regényéből készült.

És most térjünk vissza a valósághoz hogy a két színész hogyan is tölti valóságban a meghitt idejét.

Az elválaszthatatlan pár

Neslihan az alábbi kommentet írta a kép alá: „Szívből szeretlek, szeretem a szemedet, hangodat és a lelkedet”

Őrülten szerelmesek …

A színészpár szeretik kifejezni az érzéseiket ez a kép tökéletesen átadja a hangulatukat, érzésieket.

Legjobb barátok is egyben

A kép Azmakbaşı-ban készült, Kadir a közösségi médián osztotta meg a meghitt fotójukat Neslihan csak röviden válaszolt a képre: “Szerelmem.” 

Kikapcsolódás a farmon

Ez egy nagyon aranyos kép, Kadir Neslihánt az én báránykámank (Kuzum) írja, ami törökül egy szójátéka a szerelemes érzéssel kapcsolatban.

Reméljük tetszett az összeállításunk. ?

Ha még nem olvastad a 10 Új Török Sorozat 2021-ben amit látnod kell, illetve a A 10 Legnépszerűbb romantikus török sorozat című válogatásainkat, akkor igazán érdemes lehet belolvasnod, hiszen könnyen előfordulhat, hogy találsz olyat köztük amit még Te sem láttál.