A sorozatok 2021 Januárban kezdtél el vetíteni törökországban és mostanra már véget is ért az első évad, mely 13 részes lett. A sorozat fogadtatása eddig vegyes – vagy nagyon tetszett az embereknek, vagy utálták. Kérdéses, hogy ezek utána lesz-e folytatása. A Seni Cok Bekledim forgatási helyszínéül nem egy török várost, hanem Katar fővárosát Doha-t választották (a történet szerint is Doha-ban vannak a szereplők, így ez igazán nem okoz zavart a nézőben).

A történetről röviden

Ozcan Deniz odaadja néhai apjától örökölt gyűrűjét Irem Helvacioglunak és megkéri, hogy dobja el. Ha véletlenül megtalálják a jövőben azt a gyűrűt, akkor beteljesülhet a szerelem.

Kadir Eren  (Ozcan Deniz) középkorú üzletember, aki Dohában él, mivel munkája odaköti. Sármos és sikeres férfi, aki nem hisz a véletlenekben. Kemény munkával érte el jövedelmező családi vállalkozását.

27 évvel ezelőtt Kadir élete teljesen megváltozott, amikor 17 éves volt. Apjával és anyjával együtt töltött boldog élete az 1992-es erzincani földrengés miatt teljesen darabokra tört. Apja meghalt, míg anyja és kisöccse nyom nélkül eltűntek.

Földrengés után Kadir reménytelenül 1 évig kereste a családját. Édesanyja azt gondolta, hogy fia ugyanúgy meghalhatott, mint a férje.

Kadir végül megtalálja édesanyát és testvérét nagyapja Isztambuli házában. Kiderült, hogy édesanyja újra férjhez ment Cemal (Musztafa Ugurlu) neveztű férfihoz.

Kadir nagyapja gazdag üzletember. Jó életkörülményeket biztosít lányának és unokáinak. Ismét Isztambulba költözik, miután megtalálta családját és egy nagy házban él együtt nagyapjával, anyjával, Mihrével (Lila Gurmen), mostohaapjával, Cemallal (Musztafa Ugurlu) és öccsével, Erollal (Ilhan Sen). Kadir azonban nem jön ki mostohaapjával Cemallal, nem tudja elfogadni, hogy édesanyja apja halála után újra férjez ment.

Kadir a családi vállalkozásból kifolyólag Dohában intézi az ügyeket amikor véletlenül a repülőtéren elveszíti néhai apjától örökölt gyűrűjét, és Ayliz (Irem Helvacioglu) megtalálja. Találkozásuk éppen hasonló ahhoz, ahogy Kadir szülei évtizedekkel előtt találkoztak. Így Kadir úgy gondolja, hogy semmi sem véletlen, a sors keze van ebben a találkozásban.

Ayliz egy gyönyörű fiatal lány, aki szintén üzleti céllal érkezik Dohába.  Ayliz el van jegyezve, jegyesét Serkannak (Gurkan Guzeyhuz) hívják, hamarosan össze fognak házasodni.

Kadirnak azonban nagyon tetszik Ayliz különleges lánynak gondolja, akit már régóta várt. Kadir úgy  gondolja, hogy a vőlegény nem érdemli meg a lányt otrombán viselkedik, nem illenek össze. Ezért Kadir megpróbálja rávenni Aylizt, hogy bontsa fel az az eljegyzést és fogadja el az érzéseit. Azonban nem sikerül meggyőznie.

Kadir annak bizonyítására, hogy a sorsnak köszönhetően találkoztak, végső megoldásként érdekes ajánlatot tesz. Odaadja néhai apjától örökölt gyűrűjét Ayliznak és megkéri, hogy dobja el. Ha véletlenül megtalálják a jövőben azt a gyűrűt, akkor újra találkozni fognak. Ayliz megígérte, hogy abban az estetben hallgatni fog a szívére.

Kadir otthagyja Aylizet abban a reményben, hogy a közeljövőben találkozni fog vele.

Cím:

Seni Cok Bekledim

Magyarul a címe tükörfordításban:

Nagyon várok rád

Műfaj:

Romantikus dráma

Vetítés Törökországban:

2021. 01.29-től

Rendező:

Sahin Altug

Forgatókönyvíró:

Ozcan Deniz

Helyszín:

Doha, Istanbul

Ha tetszett bemutatónk a Seni Cok Bekledim-ről, akkor mindenképp olvass bele a 10 Új Török Sorozat 2021-ben amit látnod kell című összefoglaló írásunkba, hiszen rengeteg a Seni Cok Bekledimhez hasonlóan nagyszerű sorozatra bukkanhatsz köztük.

Neked hogy tetszett a sorozat? Írd meg Te is véleményed a sorozatról a komment szekcióban.